Advanced Search

Author Topic: Arabic  (Read 2246 times)

29 February , 2012, 03:47:28 AM
Read 2246 times

Offline Andrew

  • Jr. Member

  • **

  • 51
    Posts

  • People said thank you: 3

Arabic
« on: 29 February , 2012, 03:47:28 AM »
Some message titles and contributions are not displayed on my computer.  I suspect these are written in Arabic.  How can I rectify this problem?

29 February , 2012, 01:53:54 PM
Reply #1

Offline Admin

  • Administrator

  • *****

  • 1121
    Posts

  • People said thank you: 8

    • Ⲧⲉⲛⲁⲥⲡⲓ
Re: Arabic
« Reply #1 on: 29 February , 2012, 01:53:54 PM »
This is English text
test
This is Arabic text
تجربة
This is Coptic text
ϭⲱⲛⲧ

which one of those is unclear to you?

06 March , 2012, 03:10:22 AM
Reply #2

Offline Andrew

  • Jr. Member

  • **

  • 51
    Posts

  • People said thank you: 3

Re: Arabic
« Reply #2 on: 06 March , 2012, 03:10:22 AM »
"The Arabic text is unclear to me."


« Last Edit: 10 March , 2012, 04:12:37 AM by Andrew »

15 March , 2012, 05:43:43 PM
Reply #3

Offline Admin

  • Administrator

  • *****

  • 1121
    Posts

  • People said thank you: 8

    • Ⲧⲉⲛⲁⲥⲡⲓ
Re: Arabic
« Reply #3 on: 15 March , 2012, 05:43:43 PM »
then probably u need to install arabic fonts

17 March , 2012, 04:06:51 AM
Reply #4

Offline Andrew

  • Jr. Member

  • **

  • 51
    Posts

  • People said thank you: 3

Re: Arabic
« Reply #4 on: 17 March , 2012, 04:06:51 AM »
Thank you for the reply.  My problem is rather strange.  For a while, for me, it was like "now I see it, now I don't."  I'm running Windows Vista.  I can, actually, see the Arabic text in the forum when using Google Chrome, but not when I use Internet Explorer.  However, I can see Arabic text in Internet Explorer when I surf websites other than this forum.  No big deal, I'll be using Google Chrome from now on.  BTW, I have another computer running Windows XP where I can see Arabic text in this forum in Internet Explorer!